Over

Brainport, met Eindhoven als kloppend hart, is afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest prominente high tech centra van Europa. In Brainport Regio Eindhoven zijn een groot aantal initiatieven die ondersteuning bieden aan MKB-ondernemers op het gebied van kennis, instrumenten en diensten. Dit aanbod van initiatieven is voor ondernemers lang niet altijd even duidelijk en overzichtelijk. Daarnaast is het voor een ondernemer vaak lastig om de juiste partij bij zijn vraag te vinden.

Het doel van deze tool is om overzicht en transparantie te verschaffen in het huidige aanbod van diensten voor ondernemers. De website probeert een zo volledig mogelijk overzicht te geven van alle relevante (semi)publieke ondernemersdiensten in de Brainport regio.

Aanbod van ondernemersdiensten
Het aanbod van ondernemersdiensten in de Business Compass website zijn (semi)publieke partijen in de Brainport regio die ondersteunende diensten bieden voor ondernemers op het gebied van innovatie, ondernemerschap en samenwerking. 

Heeft u als organisatie waardevolle content te bieden voor de ondernemer? Dan kunt u zich aanmelden via het aanmeldformulier.

Initiatief
Business Compass is een gezamelijk initiatief Brainport Development, mede mogelijk gemaakt door de Kamer van Koophandel en REAP.