Selecteer je fase
Selecteer je sector
Selecteer je thema
Vind je weg in de Brainport regio

Welke partij kan het beste antwoord geven op je vraag over technologie ontwikkeling, kapitaal of huisvesting? Wat is het aanbod van start-up en acceleratorprogramma’s in toptechnologieregio Brainport? Business Compass geeft antwoord op deze vragen en meer. Business Compass is een zoektool voor innovatieve ondernemers waarmee je in het aanbod van (semi)publieke dienstverlening in de Brainport regio kunt zoeken.

Brainport Regio Eindhoven
De Brainport regio, met Eindhoven als kloppend hart, is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest prominente high tech centra van Europa. Bedrijfsleven, onderwijs- en kennisinstellingen en de overheid werken nauw samen om de internationale concurrentiepositie van Brainport te versterken. Brainport is een high tech groeiversneller voor ondernemers, studenten, investeerders en (kennis)werkers.

Zoeken
Via deze tool krijg je snel en eenvoudig antwoord op je vragen en kun je rechtstreeks contact opnemen met de aanbieder, of doorklikken naar de website met meer informatie. Je kunt zoeken op thema, sector of levensfase of een combinatie hiervan. Het is ook mogelijk om je zoekopdracht boven in de zoekbalk in te geven.  

Aanbod
Bij het Business Compass zijn (semi-)publieke ondernemersdiensten in de Brainport regio aangesloten. Zo vind je er aanbieders op het gebied van huisvesting, regelgeving vanuit gemeenten en verschillende start-up en acceleratorprogramma’s. 

Vragen of opmerkingen
Heb je vragen of opmerkingen over de Business Compass website, mis je aanbieders, of wil je iets delen? Stuur dan een e-mail naar info@businesscompassbrainport.nl